Mat

Maten serveras i Katedralskolan och serveras i färdiga engångsförpackningar.

Ingången sker vid dörr mot parkeringen vid Fagrabäcksvägen.

Tider för matservering
Frukost 06:00 – 09:00
Lunch 11:00 – 14:00
Middag 17:00 – 20:00

Frukosten är packat i färdiga frukostpåsar innehållande:
Fralla från Urshults bageri med ostpålägg.
Drickyoghurt Yoggi Yalla
Banan
Dryck från Kiviks Musteri.

Matsedel Växjö Handbollscup 2020
Fredag
Middag: Spaghetti & Köttfärssås
Lördag
Lunch: Korvstroganoff & Ris
Middag: Pannbiff m. lök & Potatis samt lingon & gräddsås
Söndag
Lunch: Kycklinggryta & Ris (Curry)

Dessa regler ska följas när det gäller matservering och matsal:

I och med covid-19 så vill vi be om hänsyn och respekt mot varandra där avstånd mellan varandra står i centrum därför följer viktiga instruktioner.

· Vid ankomst till matsalen ska en ledare i laget ta hand om alla spelare och ledares deltagarkort för att sedan checka in för matservering. Detta sker i rummet bredvid den stora matsalen.

· Väl där så prickar sedan vi av deltagarkorten och följer registret vi har tillhörande laget gällande kost och specialkost. De färdiga portionerna packas upp på rullvagn till ledaren som tar med sig vagnen till laget. När dessa portioner är tilldelade till laget ska rullvagnen tas tillbaka till incheckningsrummet.

· Laget som ska äta sätter sig vid en sektion i matsalen om det är tillräckligt avstånd till andra lag. Matsalen är indelad utefter avstånd men är det för mycket folk rekommenderar vi att man sitter någon annanstans och äter maten. Här hoppas vi alla har ett öppet sinne och samarbetsvilja.

· Det står utplacerat soptunnor på olika ställen i matsalen, se gärna till att städa efter er vart ni än har ätit. Skulle ni vilja äta ute eller någon annanstans finns det sopsäckar att hämta i matsalen.